Снимка Булфото, архивТатяна Дончева отново прикова вниманието върху себе си с

...
Снимка Булфото, архивТатяна Дончева отново прикова вниманието върху себе си с
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Доган и Орлин Алексиев стоят зад Слави

Снимка Булфото, списък

Татяна Дончева още веднъж прикова вниманието върху себе си с това, което сподели за Слави Трифонов.

Истината е, че Слави Трифонов не може да пристигна в Народното събрание. Ако забележите изявлението в Le Monde и интервюто на Бойко Василев - метода, по който изглеждаше студиото в 4 ч. следобяд, с премрежени прозорци, т.е. в сумрак, ще би трябвало някой да се зарови в тази работа. Не от любознание и от грижа за здравето, съобщи пред БНР зам.-председателят на Народното заседание Татяна Дончева.

Слави Трифонов не може да пристигна в Народното събрание, не може да пристигна на никое място на обществено място, той не желае да бъде виждан. Въпросът е: може ли да взима решения, въз основа на какво взима решения и кой взима решения вместо него? Аз и други мои сътрудници положихме старания да убедим тези хора, които диктуват решенията на Трифонов, че би трябвало да се направи държавно управление. Това беше още по времето на неговия мандат, твърди Дончева.

" Ясно е, че Доган и Орлин Алексиев стоят откъм гърба "

Маджо не стои зад Трифонов - той единствено му е дал един народен представител за министър на туризма, разяснява тя.

Ясно е, че Доган и Орлин Алексиев стоят откъм гърба. Зад Орлин Алексиев е ясно кой стои. Алексиев беше дълготраен не просто общински консултант, а началник на финансово-бюджетната комисия и „ касичката “ на ГЕРБ. Разбира се, дали тъкмо Доган, дали Пеевски, дали Доган и Пеевски, против какво, по кое време – това са напълно разнообразни неща, сподели още Татяна Дончева.

" Имаме изцяло несъответстващ за политиката човек "

Слави Трифонов нямаше желание да прави държавно управление в нито един миг: нито в предходния парламент, нито в настоящия. Той смяташе, че може да пробута два листата по някакъв чудноват метод, който на никое място по света не е минал. Той си послужи с хватки, с цел да убеди обществото, че откакто това не става, отговорни са всички други. Не мисля, че беше доста безапелационен, отбеляза зам.-председателят на Народното събрание.

Мисля, че някои от политическите водачи подцениха неналичието на благосклонност, смятаха, че не е допустимо Слави Трифонов да няма благосклонност, откакто е първа политическа мощ, откакто правенето на държавно управление е късмет да се наложиш, да покажеш, че можеш. Обстоятелството, че Слави Трифонов по никакъв метод, даже към днешния ден, не схваща какъв брой негодни бяха описите на това, което твърди, че те ще създадат, е показателно за неналичието на адекватност. Имаме изцяло несъответстващ за политиката човек. Адекватен за интригите, разяснява Дончева.

Ако гледаме това, към което тика Слави, идващото ръководство ще е с доминация на ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели тя, написа

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР